O nama

DOBRO DOŠLI U CASA ALICE

Dragi gosti,
Ukoliko tražite mirno i opuštajuće okruženje za vaš savršeni odmor, Casa Alice je pravo mjesto za vas.

Casa Alice smještena je u mirnom dijelu grada Rovinja, jednom od najromantičnijih gradova na istarskom poluotoku. Udaljena je od gradske jezgre, samo 15-tak minuta lagane šetnje.

Uz mediteranski doručak koji se poslužuje uz bazen, ovdje možete degustirati i vrhunsko ekstradjevičansko maslinovo ulje proizvedeno hladnim prešanjem iz istarskih autohtonih sorti kao što su: buža, bjelica, rožinjola i ostale.

Svoj boravak u Casi Alice možete upotpuniti i kušanjem raznih crnih i bijelih vina, karakterističnih za istarski kraj.

Ugodan ambijent, uz mogućnost opuštanja kraj bazena u hladu autohtonih stabala maslina, te naše uslužno osoblje učinit će vaš boravak u Casi Alice doživljajem za pamćenje.

O Casi Alice

Casa Alice je dobila ime u čast moje bake Lidije koja je zajedno s djedom Stankom izgradila staru obiteljsku kuću davne 1963 godine.

Kako bih održao uspomenu na baku i ostvario svoje snove, odlučio sam obnoviti staru obiteljsku kuću u objekt za odmor poštujuci pri tome stroga pravila renoviranja istarskoga kraja.

Casa Alice nalazi se u mirnom predjelu grada Rovinja, smještenog na zapadnom predjelu istarskog poluotoka, a kojega zbog njegove starogradske jezgre i predivne prirode smatraju jednim od najromanticnijih mjesta na hrvatskoj obali.

Kristijan Turković

Trebate više informacija? Kontaktirajte nas!

Opis Soba

Objekt se sastoji od osam soba i dva apartmana. Sobe su razvrstane u dvije kategorije PREMIER i DELUXE.

Svaka je soba dizajnirana i opremljena na različiti način, pomno odabranim stilskim namještajem karakterističnim za ovaj kraj.

Sve su sobe opremljene: rashladnim uređajem, mini-barom, sefom, fenom za kosu, TV, wi-fi , a apartmani su opremljeni i kuhinjom.