HOTEL CASA ALICE Paola Deperisa 1 52 210 Rovinj | casaalice01@gmail.com | +385 (0)52 821 104

 • HOTEL CASA ALICE
  Mirno i opuštajuće okruženje
  HOTEL CASA ALICE
 • Hotel CASA ALICE
  PREMIER SOBE / DELUX SOBE / COMFORT STUDIO
  Hotel CASA ALICE
 • HOTEL CASA ALICE
  Ugodan ambijent i uslužno osoblje
  HOTEL CASA ALICE
Shape

Hotel Casa Alice raspolaže sa četiri Premier sobe, od koji su dvije smještene u prizemlju, jedna na prvom , a druga na drugom katu sa pripadajućim terasama[...]

Casa Alice raspolaže sa četiri Deluxe sobe, od koji su dvije smještene na prvom katu, a dvije na drugom katu sa pripadajućim terasama[...]

Casa Alice raspolaže sa dva Comfort studia sa velikim terasama. Jedan Comfort studio je smješten na prvom katu , a drugi na drugom katu[...]

Shape

DOBRO DOŠLI U HOTEL CASA ALICE - ROVINJ


Dragi gosti,
ukoliko tražite mirno i opuštajuće okruženje za vaš savršeni odmor, hotel Casa Alice je pravo mjesto za vas.

Hotel Casa Alice smještena je u mirnom dijelu grada Rovinja, jednom od najromantičnijih gradova na istarskom poluotoku. Udaljena je od gradske jezgre, samo 15-tak minuta lagane šetnje.

Uz mediteranski doručak koji se poslužuje uz bazen, ovdje možete degustirati i vrhunsko ekstradjevičansko maslinovo ulje proizvedeno hladnim prešanjem iz istarskih autohtonih sorti kao što su: buža, bjelica, rožinjola i ostale.

Svoj boravak u hotelu možete upotpuniti i kušanjem raznih crnih i bijelih vina, karakterističnih za istarski kraj.

Ugodan ambijent, uz mogućnost opuštanja kraj bazena u hladu autohtonih stabala maslina, te naše uslužno osoblje učinit će vaš boravak u hotelu Casa Alice doživljajem za pamćenje.


O Casi Alice

Hotel Casa Alice je dobila ime u čast moje bake Lidije koja je zajedno s djedom Stankom izgradila staru obiteljsku kuću davne 1963 godine.

Kako bih održao uspomenu na baku i ostvario svoje snove, odlučio sam obnoviti staru obiteljsku kuću u objekt za odmor poštujuci pri tome stroga pravila renoviranja istarskoga kraja.

Hotel Casa Alice nalazi se u mirnom predjelu grada Rovinja, smještenog na zapadnom predjelu istarskog poluotoka, a kojega zbog njegove starogradske jezgre i predivne prirode smatraju jednim od najromanticnijih mjesta na hrvatskoj obali.

Dobro došli!
 
Kristijan Turković
 
 
Hotel Casa Alice | Rovinj | Istra